От Крумовград д-р Ахмед Доган за първи път стана народен

...
  От Крумовград д-р Ахмед Доган за първи път стана народен
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ в Крумовград: Когато сме обединени, има просперитет и инвестиции

 Open photo

 

 От Крумовград доктор Ахмед Доган за първи път стана депутат. Именно той начерта пътя и посоката за развиване на страната - участието в двата ценностни съюза НАТО и Европейски Съюз. Чрез единодушие реализирахме огромния политически приоритет на България. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Крумовград. Той уточни града като образец за реализиране на единодушие.

Когато сме обединени, има разцвет, реализация на вложения, осъществяване на планове. Когато сме разединени, следват съсипия и крах, акцентира ръководителят на Движение за права и свободи. И напомни по какъв начин Движението съумя да сплоти и политиците, и общество, с цел да стане България член на фамилията на сигурността - НАТО, и на икономическото семейство Европейски Съюз.

Помислихме си обаче че откакто тези два съюза имат за съществена полезност демокрацията, тя един път вечно ни е даденост. Допуснахме през 2009 на терена на политиката да се настани философията на омразата, опълчването, разделянето и арогантността, сподели още Карадайъ.

Той изясни, че 12-те години политика на разделяне и опълчване са създали допустима появяването на политическия терен на хитреци и лъжци, които влязоха във властта с нарушаване на Конституцията и законите в страната.

И на тези избори се повтарят разграничителните линии, по тази причина е нужна промяна на модела на ръководство, сподели Карадайъ. И разясни: " Моделът на разделянето и опълчването би трябвало да бъде заменен, а не да дойдат други да чертаят разграничителни линии. Трябва да възстановим нормалността в политиката, а това става с разговор - сред власт и съпротива, сред институциите, сред партиите, безапелационен бе Карадайъ.

Той напомни, че 60 милиарда евро по Плана за възобновяване и резистентност, Стратегическия проект за земеделието и новите оперативни стратегии, които още не са написани, стоят на трупчета в Брюксел и чакат България.

Но още веднъж се намират политици, които чертаят разграничителни линии и да споделят, че отново ще вървим на избори. Това е тотална безнаказаност към страната, към хората и техните проблеми. Затова призоваваме за нормалност, по тази причина желаеме сигурност и непоклатимост, сподели ръководителят на Движение за права и свободи. И уточни, че както в първите два програмни интервала, и в този момент специалистите на Движение за права и свободи са подготвени да влязат в ръководството, с цел да напишат новите оперативни стратегии и в страната да дойдат европейските вложения.

Това би трябвало да създадем, а не да вървим от избори на избори, безапелационен бе Карадайъ.

Трябва да премахнем лъжата в политиката и вместо нея да дойдат целите и ясните цели, вместо омразата, разделянето и опълчването да дойдат разговорът, единодушието и ясните стратегии, сподели още Мустафа Карадайъ.

Той уточни за образец осъществените планове и развиването на Крумовград и посочи всеотдайната работа на кмета Себихан Мехмед.

Само Движение за права и свободи може да го направи. С номер 1, с цел да стане и България номер 1, с цел да има сигурност и бъдеще за нашите деца и внуци, заключи ръководителят на Движение за права и свободи.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР